Pühapäeval toimub Verevi rannajooks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva Jooksusarja kahekordne võitja Kaur Kivistik Verevi rannas 2010. aastal rajarekordit püstitamas.
Elva Jooksusarja kahekordne võitja Kaur Kivistik Verevi rannas 2010. aastal rajarekordit püstitamas. Foto: Raul Simson

Sel pühapäeval, 26. augustil toimub Elvas Verevi rannajooks, mis on ühtlasi Elva Jooksusarja teine etapp. Lastejooksud (300 - 600 meetrit) algavad alates kella 12-st, start 2,6-kilomeetrisele põhidistantsile antakse kell 13.00.

Jooksu eripäraks on mõnesajameetrised liivased lõigud, valdav enamus rajast aga kulgeb staadioni ja ujula vahelises parkmetsas. Verevi rannajooksu peeti ka 2009. ja 2010. aastal, meeste rajarekord on Kaur Kivistiku ja naiste oma Külli Pirksaare nimel. 

Jooksu korraldajate hinnangul on Eestis küllalt pikemaid rahvajookse, kuid suhteliselt vähe võimalusi lühemate maade armastajatele. Verevi rannajooks annab võimaluse ka neile spordisõpradele, kes kümnekilomeetrist maad paljuks peavad ning jooksjatele, kellel paremad kiirusomadused. Harrastajatele, kes soovivad sügisel joosta eeskätt senisest paremini pikemaid distantse, on aga 2,6-kilomeetrine distants heaks ergutavaks trenniks. 

Elvas Järve tänaval on pühapäeval liiklus jooksjate tõttu osaliselt häiritud vahemikus 13.00-13.15.  Järgmine ja ühtlasi tänavu viimane etapp Elva Jooksusarjas on 28. oktoobril, mil toimub 5,2-kilomeetrine Elva tänavajooks. Elva Jooksusarja liidrid on praegu Margus Pirksaar ja Leila Luik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles