Ehituspoes lõpeb suur ehitus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusmaterjalide kauplus Espak laienes.
Ehitusmaterjalide kauplus Espak laienes. Foto: Margus Ansu

Rebase tänaval ehituskaupa müüva Espaki kaupluse juurdeehitise juures tõmbavad ehitusmehed otsi kokku, reedest on ostjad uude müügisaali oodatud juba uuest uksest.

«Sissepääs, kassad ja parkiminegi on meil nüüd teises kohas,» ütles Espaki Tartu kaupluse juhataja Ülle Juhkam. Poodi pääseb nüüd hoovi kerkinud 1500-ruutmeetrisest uuest müügisaalist, mille teisel korrusel on töötajate ruumid ja mõned kabinetid. Juurdeehitisest paremat kätt on tehtud uus parkla.

Vana hoovipoolse sissepääsu ette on ehitatud 600- ja 400-ruutmeetrine varjualus, kus pakutakse aiakaupa ning saab hoida kive, kivivilla ja muud külma taluvat kaupa. Nüüd on kauba tarvis ja ostjate käsutuses 6000 ruutmeetrit.

Värske ilme on saanud kaupluse välimus ja hoovis asuvad kõrvalhooned, kus tegutsevad rentnikud. Kaupluse remontimiseks, laiendamiseks ja uue müügisaali sisustuse soetamiseks kulus ligi 1,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles