KMA pikendas Tartu teenindusbüroo lahtiolekut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Tartu osakond.
Lõuna prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Tartu osakond. Foto: Sille Annuk

Et dokumenditaotluste arv näitab jätkuvalt kasvutendentsi, on kodakondsus- ja migratsioonibüroo Tartu teeninduse uksed alates 2. maist kauem lahti.

Lõuna prefektuuri teatel on politseimajas asuv Tartu teenindus tulevast kolmapäevast avatud E-R 8-18, kuu viimasel reedel on teenindus jätkuvalt suletud.

Lõuna prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Tartu teeninduse juhataja Helgi Laanemaa sõnul aeguvad sel aastal dokumendid ligi 90 000 Lõuna-Eestis elaval inimesel.

«Seetõttu on soovitatav mitte jätta dokumendivahetust viimasele hetkele. Samuti tasuks enne suvepuhkust üle vaadata laste isikut tõendavate dokumentide kehtivusajad.»

Mugavamaks ja kiiremaks teenindamiseks soovitab Laanemaa inimestel, kellel on vaja vahetada ainult ID-kaart, edastada taotlus posti teel või panna täidetud taotlus teeninduses olevasse postkasti.

Uue biomeetriliste andmetega passi taotlemiseks tuleb siiski ise teenindusse pöörduda, kuna passi kantakse dokumendi kasutaja sõrmejäljed. Dokumendi saab kätte teenindusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles