Fotonäitus hüppab seinalt seinale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäeva õhtul näeb Emajõelinnas vaba õhu rändnäitust «Screening Helsinki-Tartu». Fotosid näeb kahel Tartu tuntud seinal.

Moving Gallery esitleb rändnäitust esmalt 18. veebruaril kell 19.30-20.30 Tartu Ülikooli raamatukogu seinal (W. Struve 1), seejärel 21.00-22.30 Rüütli ja Küütri tänavate ristmikul (Rüütli tn 5 maja seinal).

Korraldajate kinnitusel on fotonäituse idee sarnane ammutuntud rändkinodele. Väljapanekut näidatakse spetsiaalselt näituse tarvis ümberehitatud autost ning fotolinana kasutatakse Tartu majade fassaade.

Paari põgusa tunni jooksul on võimalik näha 15 fotograafi teoste linastumist. Fotograafideks on Mari Aaltonen, István Balogh, Katja Bohm, Lucie Dubreuil, Mikko Enqvist, Jenni Haili, Jyrki Kirjalainen, Tuija Lappalainen, Viivi Nieminen, Karoliina Paappa, Tanel Päll, Jari Silomäki, Virpi Stjerna, Sari Tervaniemi ja Séllei Zsolt.

Tartu linastuse puhul on võimalik näha ka MTÜ Noored Toredate Mõtetega fotoringi näitust «Hommik lõuna õhtu öö». Fotode autorid on Anni Nöps, Elge Aas, Elise Keskpaik, Kadi Kähär, Kaisa Maasik, Liisbet Järviste, Mari-Lill Kaul, Marta Jahhu, Martin Kraus, Martina Himma, Rauno Kalda ja Ülla Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles