Noortel saalihokkaritel käivad võidud ja kaotused käsikäes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki
Saalihoki Foto: Urmas Luik

Sel esmaspäeval Tartus toimunud U17 Eesti meistrivõistluste etapil võitsid EMÜ SK noormehed seisuga 8:4 SK Saku Fortunat. "See on ikka väga positiivne tulemus," ütles poiste treener Markus Mekk. EMÜ SK U17 poisid on praeguseks kogunud kuus punkti ning hoiavad koos Sparta Spordiseltsi ja Jõgeva SK Selver/Tähe 95-ga teist kuni neljandat kohta.

Eelmisel reedel jätkus ka U19 tütarlaste meistrivõistluste hooaeg. Maaülikooli saalihokikooli esindajatel seekord hästi ei läinud, sest alla jäädi 2:5 Voore SYDile ja 0:2 SK Mustveele.

"Oleme nooremad ja meil saabub väsimusseisund kiiremini, väsimuse saabudes laguneb tehnika, mõte lakkab töötamast ja nägemine häguneb, kuid kõik need on saalihokimängus väga olulised elemendid," rääkis tüdrukute treener Talis Mölder, "tuleviku suhtes aga suurt muret ei ole. Harjutame, kogume kogemust, kasvame suuremaks ja küll siis hakkavad ka paremad tulemused tulema."

Kuigi viimased mängud ei läinud hästi, hoiavad Tartu tüdrukud liigatabelis teist kohta.

Eelmisel neljapäeval võtsid mõõtu ka U13 võistkonnad. EMÜ SK kaotas 2:4 Jänedale ja 4:10 Tamsalule. Treener Markus Mekk rääkis, et kohtumine Jänedaga oli lõpptulemusest hoolimata hästi mängitud, kuid Tamsalu vastu toimus millegipärast lagunemine. U13 võistkond on liigatabelis hetkel viiendal kohal.

"Näha on siiski seda, et noored on kõvasti edasi arenenud ning selle hooaja kolmandal etapil oli kokkumäng juba olemas," selgitas Mekk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles