Noored panid eakaaslased helendama

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

«Näete, seal on ühed noored, lähme võtame nad kinni,» hüüdis Tartu Noortevolikogu (TNV) liige Janne Susi ning jooksis kinnipüütavatele helkurit andma. Eile jagasid TNV liikmed Tartus laiali 200 helkurit, nii loodetakse pimedas liikuvate noorte kodutee turvalisemaks teha.


Helkureid jagati tööpäeva lõpul Raekoja platsi ja ülikooli raamatukogu ümbruses. TNV liige Rainer Ratnik sai oma helkuri anda Martiina Niilitsale (pildil).



Aktsioon jätkus pärast südaööd  Narva maanteel bensiinijaama juures, mis jääb tavaliselt ööklubisse minevate noorte tee peale.



TNV esimehe Mihkel Leesi sõnul liigub kolmapäeviti klubides päris palju noori, kelle öist koduteed püütigi helkuriga ohutumaks muuta.«Öine kellaaeg sai valitud, kuna just sellel ajal võib linnatänavatel kohata palju rõõmsas peomeeleolus ning vähese ohutundega noori,» ütles Lees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles