Kontsert kogub raha vaegkuuljate aparatuuriks

, Jõgevamaa ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa.
Põltsamaa. Foto: www.poltsamaa.ee

Et ka kuulmispuudega inimesed saaksid täiel määral jutlusest osa, tahab Põltsamaa Niguliste kirik osta vastavad aparaadid. Selleks loodab kirik raha saada heategevuskontserdiga.

Täna, 14. detsembri õhtul kell 19 esineb kirikus Mait Maltis koos poegade Mikko ja Jakkoga. Valdavalt kõlab nende jõulude ja talveteemaline repertuaar.

Kontserti korraldada aitava ettevõtja ja riigikogu liikme Aivar Koka sõnul arutas ta kirikuõpetaja Markus Haameriga läbi, kellele teha ettepanek sellisel kontserdil esineda. «Pakkusin välja Maits Maltise, kes nõustus koos poegade Mikko ja Jakkoga meelsasti esinema tulema.»

Üritusel saab teha annetusi, mille eest ostetakse kirikusaalis kasutatavad kuulamisseadmed üheksale vaegkuulajast koguduse liikmele. Haameri sõnul maksab nende inimeste abistamiseks mõeldud tipptasemel aparatuur 1990 eurot.

Pärast kontserti pakutakse ka rosinasuppi, mille valmistab Põltsamaa ametikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles