FC Bayern mängib juuli lõpus Tartus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka naiskond.
Tammeka naiskond. Foto: JK Tammeka


Tammeka esindusnaiskond peab 30. juulil kell 17.00 Tamme staadionil sõprusmängu maailmaklassi kuuluva FC Bayerni naiskonnaga.



 
Suuresti tänu Eesti Jalgpalli Liidul abile toimuv mõõduvõtt kahe naiskonna vahel peetakse Tartus enne meeste Meistriliiga kohtumist, kus võõrustajate vastaseks kell 19.30 algavas mängus on FC Levadia.
 
Samal nädalavhetusel on toimumas erinevatel Tartu staadionitel ka legendaarne rahvusvaheline noorteturniir Tammeka Cup, mis samuti palju vutiinimesi staadionitele peaks tooma.
 
29. juuli hilisõhtul Tartusse saabuv Saksamaa klubi, kelle rivistuses võib näha mängimas Saksamaa koondisesse kuuluvaid pallureid, peab sõprusmängu ka Eesti naiste koondisega, seda 1. augustil, kuid täpne kohtumise algusaeg pole veel teada. Järgmisel päeval lennatakse taas kodumaale.
 
Tammeka presidendi Jane Afshari sõnul on ürituse eesmärgiks populariseerida naiste ja tüdrukute jalgpalli ning tuua Eestisse üks maailmatasemel võistkond, mis võiks jalgpallihuvilisi staadionitele meelitada. Samuti annab see parema ülevaate Eesti noortele naiste vuti seisust tugevas jalgpalliriigis Saksamaal, ilmselt ka palju indu ja motivatsiooni noortele jalgpalluritele.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles