Galerii: tarkusenädal kutsub noori huvitegevusega alustama

Kelly Olesk
, Tartu Postimehe suvereporter.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas Tartu kesklinnas huviharidusmess «Tarkusenädal: Mina olen eeskuju!». Messi avas julgustavate sõnadega Tartu abilinnapea Tiia Teppan, kelle sõnavõtule järgnes E STuudio noortekoori etteaste. 

Messil tutvustasid teiste seas oma tegemisi spordiklubi Jõud Junior treener Triin Põdersoo koos noorte tõstjate Arturi ja Rasmusega. Triin Põdersoo tõdes, et noored oma teed spordiklubisse iseseisvalt tihti ei leia. «Käime koolides ja messidel tutvustamas treeningut, teeme ka proovitreeninguid,» rääkis ta.

Lisaks spordiklubidele tutvustasid oma tegevust ka Tartu ülikooli zooloogiaklubi juhendajad, kellel olid kaasa võetud madagaskari tarakanid. Kuigi tarakanid tundusid esmapilgul hirmutavad, ei kartnud zooloogiaringi tüdrukud neid ning üks julgematest võttis prussaka isegi kätte.

1. septembrini kestvale messile oodatakse kõiki Tartu noori, kes soovivad leida omale sobiva tegevuse, millega pärast koolipäeva tegeleda. Tarkusenädalal tutvustavad oma tegevust ringid, spordi- ja tantsuklubid ning vabatahtlikud organisatsioonid. Tarkusenädalal leiavad aset töötoad, etendused, esinemised, mängud ja erinevad võistlused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles