Aardla tänava suuremahulised tööd hakkavad jõudma lõpusirgele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Aardla tänava remonditööd.
Pildil Aardla tänava remonditööd. Foto: Sille Annuk / Postimees

Aardla tänaval käivad täistuuridel ehitustööd. Ees on ootamas veel kaks päeva, mil seal on suuremad piirangud. Lootes, et ilmastik soosib, on eesmärk Aardla tänav valmis saada reede õhtuks, et see liiklemiseks taas avada.

Seoses asfalteerimistöödega suletakse liikluseks neljapäev kell 9 pool Võru - Aardla ristmikust (õhtul peale asfaldi jahtumist liiklus ristmikul avatakse) ja taas sulgetakse asfalteerimiseks teine pool ristmikust reede hommikul kell 9.

Samadel päevadel toimuvad paralleelselt tänava rekonstrueerimise ja asfalteerimise tööd Ülenurme - Aardla ristmiku lähistel ja ka kahe raudtee vahel. Ülenurme tänava teeots on suletud ja jääb ka suletuks mõneks ajaks.

Tööde ajaks on liiklus ümber korraldatud järgnevalt: liikluseks suletakse Roopa – Võru tänava lõik. Avatuks jäävad Pihlaka, Variku ja Roopa teeots. Samuti on avatud Võru - Aardla ristmikul parem pööre Ülenurme suunas. Ümbersõidu tähised on Raudtee tänava ringristmiku juures.

Võru - Aardla ristmikule ei pääse ka Ülenurme poolt lähenev suund. Ümbersõit toimub Alasi - Jalaka kaudu. Teised suunad jäävad liikluseks avatuks aga teekitsenemise ja ummikuohuga.

Reedel ei ole ka võimalik sooritada Võru tänavalt vasakpööret Jalaka tänava suunas. Foorid pannakse vilkuvale režiimile.

Buss number 19 sõidab Võru - Kabeli - Raudtee (sõidab Aardla ringini välja, teeb ringil tiiru ja seejärel peatuse) ning sõidab edasi praegusele teekonnale. Tagasi Soinaste - Elva - Suur-Kaar - Raudtee (paremale, ringi juures peatus) ja tagasi Raudtee - Kabeli - Võru ja jätkab oma praegust teekonda

Bussid number 2 ja 6 liiguvad suunal Aardla - Võru - Kabeli - Raudtee - Aardla ja vastupidi. Roopa tänav on avatud ja buss number 2 saab teenindada ka Variku linnaosa.

Reedel, 28. juulil peab buss number 4 kasutama väikest ümbersõitu Võru - Rahu - Aardla - Jalaka. Tagasi pääseb õiget teed.

Autokeskuse ajutine bussipeatus on viidud Võru tänavale Säästumarketi juurde. Bussid jätkavad sama teekonnaga seni, kuni reede õhtul Aardla tänav avatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles