Ratturit vigastanud rollerijuhtide kamba tabamiseks pandi välja vaevatasu

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13-aastane rattur kukkus pahatahtliku rollerikamba tõttu maanteekraavi. Traumapunktis pandi ränga kukkumise läbi teinud poisi käsi kipsi.
13-aastane rattur kukkus pahatahtliku rollerikamba tõttu maanteekraavi. Traumapunktis pandi ränga kukkumise läbi teinud poisi käsi kipsi. Foto: Erakogu

Neljapäeva hilisõhtul juhtus Tartumaal näotu lugu, kui jalgrattal kojusõit ujumast lõppes 13-aastasele poisile luumurru tõttu traumapunktis.

Tähtvere vallas Rahingel ujumas käinud poiss hakkas 29. juuni õhtul kella 22.30 paiku mööda Tartu-Viljandi maanteed jalgrattaga kodu poole sõitma. Pihva külas, kui koduni oli jäänud veel oma neli kilomeetrit, möödus poisist neli-viis rollerit ning ühe rolleri kaassõitja lõi jalaga vastu jalgratast, nii et poiss kukkus kraavi.

Poisi isa Janis Reimann sõnas, et tema poeg nägi vaid seda, et roller, mille kaassõitja teda lükkas, oli tumedat värvi. «Ta ei osanud oodata, et mööduvad rollerid nii teevad. Kõik toimus ootamatult ja kiiresti,» lisas ta.

Isa sõnul on poisi vigastused traumapunktis fikseeritud. «Kipsis käsi, katkine kand, parema külje muljutud roided,» kirjeldas mees lapse olukorda. «Lisaks veel katkine ratas ja rebenenud jalanõud.»

Selleks et tema pojast rolleritega möödunud kambale jälile saada, pani Janis Reimann välja vaevatasu. Ent kuna mees tegi avalduse ka politseile, tuleks neil, kel on õnnetuse kohta lisainfot, pöörduda esmajoones korrakaitsjate poole. Selleks saab helistada politseile telefonil 730 8814 või saates e-kirja aadressile louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles