Suletud teelõik pööras bussiliikluse segi

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks peapõhjuseks, miks liinibussid Tähe tänava teetööde ajal graafikus ei suuda püsida, on Võru-Teguri tänava ristmik. Seal tuleb bussidel pääseda kõrvalteelt peateele ja loota viisakatele autojuhtidele, kes neile suures liiklusvoos teed annavad.
Üheks peapõhjuseks, miks liinibussid Tähe tänava teetööde ajal graafikus ei suuda püsida, on Võru-Teguri tänava ristmik. Seal tuleb bussidel pääseda kõrvalteelt peateele ja loota viisakatele autojuhtidele, kes neile suures liiklusvoos teed annavad. Foto: Kristjan Teedema

Septembrikuu lõpust saati on kaevetööde tõttu käinud Tähe tänaval liiklus üle kivide ja kändude. Peale selle, et autojuhid peavad liiklemiseks sobivama marsruudi leidma, tuleb ka linnaliinibussidel ümbersõite teha. See aga on pannud põntsu busside graafikus püsimisele.

Forseliuse kooli ümbruses on Tähe tänav olnud lõiguti suletud poolteist kuud. Vahepeal muutus seal liiklusskeem nii kiiresti, et AS-i Sebe juhatuse liikme Üllar Kaljuste sõnul oli bussifirmal keeruline oma juhte teavitada, millist teed pidi nad sõitma peavad.

Kõik on pahased

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles