FC Tartu vutipoisid naasid Ungarist kolmanda kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Tartu noored vutimehed Veszpremi raekojas.
FC Tartu noored vutimehed Veszpremi raekojas. Foto: Svetlana Rand

FC Tartu 11-12-aastased vutipoisid osalesid oktoobri lõpus Ungaris Veszpremi linnas toimunud kõrgetasemelisel saalijalgpalliturniiril. Konkurentsis kohalike, Rumeenia, Slovakkia ja Poola klubidega saavutati lõpuks kiiduväärne kolmas koht.

FC Tartu tegi turniirile ilusa alguse, kui avakohtumises alistati Rumeenia võistkond FC Sepsiszentgyörgy 5:0.

Teises matšis mindi vastamisi turniiri suurfavoriidi, kohaliku Veszprem USE noortevõistkonnaga, kes ongi spetsialiseerunud saalijalgpallile. Tartu poisid olid spetsiaalselt saalijalgpalli harjutanud enne turniiri vaid kolm nädalat ja nii tuli Veszpremilt vastu võtta 0:2 kaotus.

Teine võistluspäev algas FC Tartule 1:2 kaotusega Slovakkia klubile FC Nitra, ent seejärel alistati FC Tarnow (Poola) 3:1.

Nii pääseti kolmanda koha kohtumisele, kus vastu tuli astuda Futsal Veszpremile. Kuigi kohtunik soosis ilmselgelt kodumeeskonda ning määras nende kasuks kaks penaltit, suutsid Tartu poisid võtta ikkagi magusa 2:1 võidu ning koos sellega turniiri kolmanda koha.

Et Veszprem on Tartu sõpruslinn, pälvis Taaralinna klubi väga sooja vastuvõtu, ning lisaks vutimängule sisaldas programm ka erinevaid ekskursioone ning kohtumist linnapeaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles