Rahvaülikool õpetab pääsu kurja haardest

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu rahvaülikooli sügiseste enesekaitsetreeningute õpetajad on võitluskunstide asjatundjad ning head sportlased Jaan Angerjärv (vasakul) ja Lauri Ööpik.
Tartu rahvaülikooli sügiseste enesekaitsetreeningute õpetajad on võitluskunstide asjatundjad ning head sportlased Jaan Angerjärv (vasakul) ja Lauri Ööpik. Foto: Sille Annuk

Lauri Ööpik on tegelnud terve elu võitluskunstidega – Tai poksi, karate ja aikido’ga. Jaan Angerjärv on judoka ja maadleja.

Mõlemal on ka turvamehe staaž öistes lõbustusasutustes ja suvistel väliüritustel ning nad teavad hästi, kui lihtsalt tekib tühjast tüli.

Jaan Angerjärve sõnul piisab, kui ööklubis müksab üks mees kogemata teist ja loksutab talle jooki peale. Löögi näkku võib saada aga ka naine, kui astub kellelegi pahaaimamatult jala peale. Mõni mees võib olla lihtsalt loomu poolest teistest agressiivsem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles