Pauk oli korralik, inimesed pääsesid kriimudega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Betooni ja Ravila ristmikul põrkasid 7. septembril kokku sõiduautod Seat ja Volkswagen.
Tartus Betooni ja Ravila ristmikul põrkasid 7. septembril kokku sõiduautod Seat ja Volkswagen. Foto: Politsei

Eile lõuna paiku juhtus Tartus Betooni ja Ravila tänava ristmikul avarii kahe sõiduauto vahel, millest üks rullus üle katuse. Masinad vajavad põhjalikku remonti, kui neid üldse saab veel kokkupõrke järel kasutada. Autodes viibinute tervist kontrollinud meedikud leidsid, et vigastused pole märkimisväärsed ja haiglaravi keegi ei vaja.

Õnnetus juhtus 7. septembril kell 12.13. Lõuna prefektuuri kinnitusel sõitis Volkswagen Passat ette peateel liikunud sõiduautole Seat, mis rullus üle katuse. Päästjad likvideerisid sõidukitel süttimisohu, reguleerisid politsei saabumiseni liiklust ning puhastasid tee liiklusõnnetusel tekkinud prahist.

Politsei saabumise järel said juhid süü osas kokkuleppele ja asja lahendab edasi kindlustusselts. Korrakaitsjad manitsevad liiklejaid, et ristmikule lähenedes tuleb olla eriti hoolas ning edasist manöövrit planeerides tuleb veenduda, et tee on ohutuks ületamiseks vaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles