Tartus alustab tegevust komöödiaklubi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ruutu10

Ruutu10 koomikud avavad Tartu kesklinnas selle aasta septembrist komöödiaklubi, kuhu komöödiahuvilised on oodatud nii esinema, õppima kui ka etendusi nautima.

Viis aastat improkomöödia etendusi pubides ja teistes teatrites korraldanud Ruutu10 koomikute avatav komöödiaklubi asub aadressil Akadeemia 5 ning mahutab publikusse 30 inimest. Klubi eesmärk on pakkuda õppimis- ja esinemisvõimalusi nii alustavatele kui ka kogenud komöödiahuvilistele.

«Eestis polnud kohta, kus saaks õppida komöödiat,» ütles komöödiaklubi looja Martin Junna. «Teatrikoolides saab õppida lavastajaks või näitlejaks, aga keegi ei õpeta seda, kuidas teha ja kirjutada komöödiat. Selle jaoks saigi loodud komöödiaklubi.»

Esimene tasuta avatud töötuba «Valmistu ettearvamatuks» toimub 5. septembril kell 18 ning esimene sketšietendus «Johnny Depressioon: Parimad Palad» 9. septembril kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles