Nuustakule koguneb laskesuusaeliit

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laskesuusatamise uus põlvkond. Vasakult juunioride arvestuses võistlev Mart Všivtsev ning täiskasvanute seas kaasa löövad Kalev Ermits ja Kristel Viigipuu teisipäeval Lõunakeskuses, kus nad tutvustasid oma ala ning Otepääl peetavaid võistlusi.
Eesti laskesuusatamise uus põlvkond. Vasakult juunioride arvestuses võistlev Mart Všivtsev ning täiskasvanute seas kaasa löövad Kalev Ermits ja Kristel Viigipuu teisipäeval Lõunakeskuses, kus nad tutvustasid oma ala ning Otepääl peetavaid võistlusi. Foto: Sille Annuk

Ilmselt on tõsisemad suusaspordihuvilised pannud viimastel nädalatel tähele, et ka Tartus, aga esmajoones Otepääl liigub ringi eri riikide dressides noori ja sportlikke inimesi. Tuleval nädalal koguneb neid siia aga veelgi rohkem, koguni 23 riigist, et võtta üksteiselt mõõtu suvebiatloni maailmameistrivõistlustel.

Teisipäeval näitasid sportlased end linnarahvale. Lõunakeskuse jääväljaku kõrvale pandi püsti pisike lasketiir ja kõik soovijad said ise järele proovida, kui terav on silm laserrelvaga märki sihtides.

Uus generatsioon

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles