Sportlyzer tahab investeeringute toel Euroopat vallutada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere treeningul.
Joel Lindpere treeningul. Foto: Jaanus Lensment

Aprillikuus rahvusvahelisel konkursil maailma parimaks treenerite ja spordimänedžeride uueks tarkvaraks hinnatud Sportlyzer tahab jõuliselt laieneda ja kinnitada kanda Euroopas. Kuni täna südaööni kutsutakse huvilisi üles ettevõtmisse investeerima ja tuleb tõdeda, et päris paljud inimesed on seda juba teinud.

Sportlyzeri turundusjuht Jaan Saks märkis, et oma esmase eesmärgi (100 000 eurot) on Tartus välja töötatud tarkvara juba saavutanud. Hetkel on tarkvara arendamisse ja turundamisse panustanud 99 inimest kokku 124 000 eurot.

Teiste seas investeeris ettevõtmisse ka tuntud jalgpallur Joel Lindpere, kelle kinnitusel on suur osa tema lapsepõlvest möödunud spordiklubides ja noortesporditreenerid mängisid tema elus väga suurt rolli. «Tahan toetada neile parimate tööriistade arendamist. See on minu võimalus öelda «aitäh» noortesporditreeneritele,» leidis Lindpere.

Sportlyzer on Eesti startup, mis on loonud liikme- ja kalendrihaldustarkvara spordiklubidele. Suurem osa noortespordiga tegelevatest klubidest saab hakkama programmi tasuta versiooniga. Tootjatele tagasisidet andes on tarkvara üha lihvitud.

Kes soovib firma kasvamisse investeerida, saab seda teha kuni täna, 17. juuni südaööni samuti Eestis välja töötatud ühisrahastusplatvormil Funderbeam Markets. Minimaalne investeering on 100 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles