Kesklinna keskus saab ühe korruse juurde (1)

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise kaubahalli ümberehitus näeb ette, et katusekorrusesse tekivad veidi väljaulatuvad aknad ning kõrvalmajja viib galerii.
Endise kaubahalli ümberehitus näeb ette, et katusekorrusesse tekivad veidi väljaulatuvad aknad ning kõrvalmajja viib galerii. Foto: eskiis

Kesklinna keskuse juhatuse liige Veiko Keerberg täpsustas, et esialgu plaanitakse ehitada välja praegu tühjana seisev katusekorrus.

«Iseenesest lubaks kehtiv detailplaneering terve hoone ulatuses neljandat korrust planeerida, aga me alustame ikkagi vaid pööninguosaga,» rääkis Keerberg. «Kolmandal korrusel on meil bürooplokk ja selle peal on praegu tühi pööningukorrus. Esimeses järgus keskendumegi sellele pööningukorrusele, mis on täiskõrge, kuid praegu külm ja välja ehitamata.»

Katusealune on umbes 370 ruutmeetrit suur. Keerbergi sõnul ei too ehitus kaasa hoone praeguse kõrguse suurenemist. «Katus ei kerki ja hoone kõrgus jääb täpselt samaks,» lausus ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles