Nõo ja Tartu sulgpallurid võitsid Siguldast 12 medalit

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Möödunud nädalavahetuse veetsid Nõo ja Tartu sulgpallurid Valgevene, Poola, Leedu, Ukraina ja Läti mängijate seltskonnas, kellega kohtuti Sigulda 22. rahvusvahelisel turniiril.

Turniiri tase oli selline, et kõik osalenud riigid jõudsid esinelikusse, kinnitas Nõo SK sulgpallitreener Mart Mäerand. «Meie klubidele tuli seekord 12 medalikohta.»

Oskar Männik (Nõo SK) võitis kolm medalit. U15 vanuseklassi üksikmängus ja paarismängus koos klubikaaslase Rannar Zirkiga saavutas ta reise koha, segapaarismängus koos Ramona Üprusega(TÜ ASK) kolmanda koha.

U13 klassi üksikmängu võitis Hannes Hani (Triiton), lisaks koos klubikaaslase Daniel Kornejeviga kolmas koht meespaarismängus.

U15 klassi naispaari võitsid Isabel Normann (Nõo SK) ja Ramona Üprus. Normann võitis veel teise koha üksikmängus. Sama vanuseklassi segapaari võitjad olid Gregor Rämmal ja Karoliine Inselberg (Triiton).

U17 Segapaari parimateks osutusid Kevin Narusk ja Kirke-Karolin Heiter (Nõo SK).

Noorimas, U11 vanuseklassis tulid medalid üksikmängus. Daniel Kornejev sai hõbeda, klubikaaslasele Kert Verile kolmas koht. Naisüksikmängus saavutas kolmanda koha Heili Merisalu (Nõo SK).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles