Linna lasteaedades algas loomulik verevahetus

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rukkilille lasteaia direktor Kaja Vaabel saadab peagi lasteaiast teele Õnnelaste rühma, kellest saavad sügisel koolijütsid, ning tõmbab seejärel ka ise joone alla lasteaias veedetud 47 aastale.
Rukkilille lasteaia direktor Kaja Vaabel saadab peagi lasteaiast teele Õnnelaste rühma, kellest saavad sügisel koolijütsid, ning tõmbab seejärel ka ise joone alla lasteaias veedetud 47 aastale. Foto: Sille Annuk

Tartu linn on sel kevadel tavatus olukorras, kus samal ajal tuleb leida uus juht kolmele lasteaiale ning järgmistel õppeaastatel lahkub pensionile jäämise tõttu veelgi rohkem direktoreid.

Pensionile jäämisest on praeguseks teatanud Rukkilille lasteaia direktor Kaja Vaabel ning Piilupesa lasteaeda juhtiv Kaja Lauk. Lisaks jätab praeguse töö Mõmmiku lasteaia juht Valentina Kalvik, kes lahkub Tartust perekondlikel põhjustel.

«Meie Kaja Vaabeliga oleme väljateenitud vanaduspuhkusele minejad,» rääkis Kaja Lauk eile rõõmsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles