Politsei otsib Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei palub abi selgitamaks Tartus juhtunud inimvigastusteta avariide täpsemaid asjaolusid.

27. jaanuaril teatati, et Tartus Vanemuise 46 hoovis on hommikul külge sõidetud punasele Peugeot Partnerile ning kahjustatud selle tagatiib. Otsasõitja oli sündmuspaigalt lahkunud.

Veel teatati politseile, et nädalaid tagasi, 12. jaanuari hommikul kella 7.35 ajal juhtus Tartus Puiestee tänaval pärast Narvamäe bussipeatust liiklusõnnetus.

Esialgsetel andmetel jäi buss väidetavasti punase fooritule ees seisma, tema järel peatusid kaks sõidukit, millest viimane rivis oli Škoda Fabia. Viimasele sõitis tagant otsa Volkswagen ning selle masina järel sõitis lumevalli veel üks auto. Kuigi esmapilgul Škoda omanik sõidukil vigastusi ei tuvastanud, avastas ta need hilisemal ülevaatusel.

Kõigil, kel on kirjeldatud avariide kohta selgitavat infot või kes oskavad anda infot tuvastamata osaliste kohta, palutakse sellest teatada avariipolitsei telefonil 730 8814, infotelefonil 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles