Tamme koolis jätkub klasside suur uuenduskuur

Vilja Kohler
, reporter, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tamme kool. Pildil Tartu abilinnapea Tiia Teppan, linnavolikogu esimees Vladimir Šokman, linnapea Urmas Klaas, Tamme kooli direktor Vallo Reimaa ja õpetaja Tiiu Laan.
Tartu Tamme kool. Pildil Tartu abilinnapea Tiia Teppan, linnavolikogu esimees Vladimir Šokman, linnapea Urmas Klaas, Tamme kooli direktor Vallo Reimaa ja õpetaja Tiiu Laan. Foto: Margus Ansu

Tänavu juba üsna suures osas remonditud Tamme koolis jätkub remont ka uuel aastal. Ehitusmehi on tuleval aastal oodata veel kümmekonda Tartu põhikooli, kus tööd jätkub kõvasti.

Enne jõule tunnistas Tartu linnavalitsus Tamme kooli teise etapi projekteerimistööde hankel parimaks ASi RTG Projektbüroo pakkumuse.

Projekteerimistööd sisaldavad puidu- ja metallitöö ning teiste klassiruumide arhitektuuri, konstruktsioonide ja sisekujunduse (sh akustika) projektide koostamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles