Võidu sild saab kujundusvalgustuse tulevaks augustiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidu sild.
Võidu sild. Foto: Kristjan Teedema

Võidu silla kujundusvalgustus läheb maksma ligemale 95 000 eurot, selgub hanke tulemustest, mille Tartu linnavalitus eile heaks kiitis.

Tartu abilinnapea Valvo Semilarski ütles, et kujundusvalgustuse paigaldus läheb maksma üle  31 000 euro ja tarvikud üle 64 000 euro. Töö tähtaeg on plaanis määrata tuleva aasta augustisse, et oleks aega rahulikult materjale hankida.

Hanke võitis AS KH Energia-Konsult.

Tegu oli juba kolmanda hankega. Esimesel korral pidas linn hinda liiga kalliks, ainus pakkuja küsis 108 000 eurot. Teisel hankel polnudki pakkujat. Nüüd oli üks pakkuja, kes pakkus mõlemat osa, ja teine, kes pakkus ainult paigaldust.

«Vaatamata sellele, et andsime endast märku, oli huvi kasin,» sõnas Semilarski. «Eelarvelisi vahendeid ületab maksumus 10 800 euro võrra, tegime linnavalitsuses ettepaneku leida lisaraha ja teha see töö ikkagi ära.»

Semilarski ütles, et temalt on küsitud, kas nii kallis töö on ikka vajalik, kuid linnaruumi on ka elavdada tarvis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles