Tartu kutsub valima kõige laste- ja noortesõbralikumat tegu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik värvipulbrijooks Wow Run selle aasta suvel.
Heategevuslik värvipulbrijooks Wow Run selle aasta suvel. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartu soovib tunnustada inimest või organisatsiooni, kelle algatus on aidanud kaasa Tartu linna elukeskkonna arendavamaks, turvalisemaks ja lapsesõbralikumaks muutumisele.

Tartu linnavalitsus kutsub tartlasi hääletama heade tegude poolt, mis on positiivselt mõjutanud laste ja noorte elu. Esitada võib algatusi, mis on loonud lastele ja noortele uusi arenguvõimalusi, mõjutanud positiivselt tartlaste elu või aidanud teha head.

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonda saabunud ettepanekutest on praegu avalikule hääletusele saadetud järgmised kandidaadid: Wow Sporti jooksuüritus Wow Run ja Tasku keskuse heategevuslik müük ja toetus Tartu koolidele programmis «Kiusamisvaba kool» osalemiseks.

Linlased võivad anda oma hääle juba esitatud kandidaatide poolt ja teha uusi ettepanekuid kuni 4. detsembrini siin.

Avalikul hääletusel enim hääli saanud kandidaat kuulutatakse aasta laste- ja noortesõbraliku teo aunimetuse laureaadiks 9. detsembril toimuval noorsootöö tänusündmusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles