«Must alpinist» pakub õudust ja salapära

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Musta alpinisti» peategelased on kuus eesti tudengit, keda kehastavad Priit Pius (vasakult), Hanna Martinson, Rait Õunapuu, Veiko Porkanen, Liis Lass ja Reimo Sagor.
«Musta alpinisti» peategelased on kuus eesti tudengit, keda kehastavad Priit Pius (vasakult), Hanna Martinson, Rait Õunapuu, Veiko Porkanen, Liis Lass ja Reimo Sagor. Foto: Kaader filmist

PÖFFil esilinastunud uues Eesti mängufilmis «Must alpinist» teevad kaasa ka Vanemuise noored näitlejad Reimo Sagor ja Veiko Porkanen, kelle sõnul andis Siberi võtteperiood neile unustamatu elamuse.

Kui te püüate lehelugejale paari lausega kokku võtta «Musta alpinisti» sisu, siis millest film räägib?

Reimo Sagor: Ega väga palju ei saa ette ära rääkida, sest muidu kaob müsteerium ja saladus. Aga lugu räägib sellest, kuidas 1989. aastal läksid kuus Eesti tudengit Siberisse. Oli see nüüd saatuse sõrm või miski muu, aga nendega hakkas juhtuma igasuguseid asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles