Raamatukogunädalal raamatukokku!

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaraamatukogu.
Tartu linnaraamatukogu. Foto: Margus Ansu

Tartu linnaraamatukogu kutsub osa saama homme algavatest 25. üleriigilistest raamatukogupäevadest. Kümne päeva jooksul avatakse mitmeid näitusi, tehakse teatrit, kavas on  kirjandusõhtud ja kontserdid.

Raamatukogupäevad linnaraamatukogus algavad pärastlõunal Anne Prangeli maalitud trummide näituse avamisega, kuid peatähelepanu on mõistagi kirjanikel ja nende loomingul.

Nii  astub neljapäeval Annelinnas publiku ette «Nullpunktiga» tuntuks saanud ja tänavu romaani «Täna on täna ja forever on forever» autor Margus Karu. 28. oktoobril on keskkogu kirjandusõhtu külaline Armin Kõomägi, kelle teos «Lui Vutoon» võitis Eesti kirjanike liidu romaanivõistluse.

Publitsist ja ajakirjanik Marko Kaldur esitleb 30. oktoobril Tammelinna raamatukogus reisiraamatut «4 x 4 ekspeditsioonid Siberisse ja Kaukaasiasse». Oma lugejatega tulevad kohtuma laste- ja noortekirjanikud Grethe Rõõm, Sulev Oll ja Heli Künnapas.

Raamatukogupäevade ajal toimub kaks kirjanduskohvikut. Noorte pop-up-kohvikus on 27. oktoobril vaatluse all Itaalia kirjaniku Niccolo Ammaniti raamat «Ma ei karda», raamatukogu igakuises kirjanduskohvikus arutletakse Jan Kausi romaani «Ma olen elus» üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles