Sulgpallurid võistlesid Leedus kõrgemate kohtade pärast

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lithuanian Junior turniiri üksikmängu võitjad vasakult Kristin Kuuba, Amalie Herz Hansen, Kati-Kreet Marran, Helina Rüütel.
Lithuanian Junior turniiri üksikmängu võitjad vasakult Kristin Kuuba, Amalie Herz Hansen, Kati-Kreet Marran, Helina Rüütel. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Leedus peetud Euroopa juunioride karikaetapil jõudsid naiste üksikmängus nelja parema hulka kolm Eesti neiut. Kõik Nõo sulgpalliklubist.

Poolfinaalides kohtusid Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran ning Helina Rüütel ja Amalia Herz Hansen. Marranil tuli poolfinaali jõudmiseks alistada Taani mängija Line Flischer Nielsen (24:26; 21:12; 21:17) ning temale oli see esmakordne jõudmine Euroopa juunioride turniiril üksikmängus medalikohale, kinnitas treener ja Nõo sulgpallikooli juhataja Mart Mäerand. Mänguliigi võitis lõpuks tugev taanlanna, kes alistas Kristin Kuuba (21:13; 21:11).

Naiste paarismängus võitsid esikoha Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Finaali jõudmiseks tuli alistada kaks Taani paari. Poolfinaalis oldi paremad paarist A. H. Hansen ja M. Rindshoej (21:10; 21:17) ning finaalmängus võideti paar S. Lundgaard ja  L. F. Nielsen (21:14; 21:14). Kuuba ja Rüütel soovivad võistelda 10.-15. novembrini peetavail juunioride maailmameistrivõistlustel Peruus, esialgu otsivad nad sõiduks toetajaid.

Meeste üksikmängus jõudis veerandfinaali Mikk Õunmaa (Triiton). Mihkel Laanes (Triiton) jõudis veerandfinaali kahes mänguliigis: meeste paarismängus koos Õunmaaga ja segapaarismängus koos Sale-Liis Teesaluga (Triiton). Nii meeste üksikmängu, paarismängu kui ka segapaarismängu võitsid Taani mängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles