Tartu bussikaartide pärast tekkis järjekord

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kaubamajas jagati tasuta bussikaarte üle 65-aastastele Tartu linna kodanikele.
Tartu kaubamajas jagati tasuta bussikaarte üle 65-aastastele Tartu linna kodanikele. Foto: Kalev Saar/Postimees

Tartu võtab septembrist kasutusele uue piletisüsteemi. Täna algas selle jaoks loodud bussikaartide müük ja algas ka nende tasuta jagamine üle 65-aastastele tartlastele.

Tartu linn annab üle 65-aastastele tartlastele nende esimese kaardi tasuta. Kaartide jagamine käib augustis ja ka septembris kaubamaja kolmandal korrusel. Täna esimese poolteise tunniga jagasid linnavalitsuse töötajad umbes 50 kaarti ja kella kümne paiku oli juba moodustunud järjekord.

Sealsamas saab küsida bussikaardi kasutamise kohta selgitusi ja paluda ette näidata, kuidas kaardiga sõitu registreerida, sest teenindusletile on seatud näidiseks uues piletisüsteemis kasutatav tuvasti.

"See on nii lihtne, pole mingit vahet, mispidi kaarti näidata," ütles äsja kaardi saanud pensionär Helvi Siim.

Lähemalt saab bussikaartide kasutamisest lugeda aadressil www.tartu.ee/bussikaart, põhjalik ülevaade Tartu uuest piletisüsteemist ilmub homses Tartu Postimehes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles