Tänavaremont kestab kavandatust aasta kauem

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargi tänaval käis eile töö kõnniteedel ja parkimistaskutel. Esmaspäeval hakkavad töömehed seal sõiduteele klompkive panema.
Pargi tänaval käis eile töö kõnniteedel ja parkimistaskutel. Esmaspäeval hakkavad töömehed seal sõiduteele klompkive panema. Foto: Kalev Saar

Mullu kevadel alanud Pargi tänava põhjalik remont peaks olema ammu unustatud asi, aga võta näpust: tööd on seal mitu korda toppama jäänud ja käivad ka nüüd, kuigi kevadise kava järgi pidi tänav valmis olema paar nädalat tagasi. 

Töömehed panid eile Pargi tänava vana sauna poolsele kõnniteele tänavakive, uulitsa alguses paigaldati munakive parkimistaskutesse. Ligi 350 meetri pikkuse Pargi tänava sõidutee tööjärg on silma järgi aga endiselt enam-vähem samas kohas, kuhu see mullu hilissügisel eelmisest firmast jäi, ehk napilt pool sõiduteest on kaetud uute klompkividega.

«Lubasin mullu, et Pargi tänavast tuleb ilus koht, aga ei osanud arvata, et ilusa tänava sünd on nii pikaaegne,» tõdes Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets. «Meil oli seda tänavat remontiva firmaga tõsine jutuajamine. Töövõtja vaatevinklist on olemas ka põhjused, miks nad kokkulepitud tähtajast kinni pidada ei saanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles