Endise ülemkomissari protsess jätkub kohtuvaidlusega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Lõuna politseiprefektuuri liiklustalituse ülemkomissar Marek Tiirats.
Endine Lõuna politseiprefektuuri liiklustalituse ülemkomissar Marek Tiirats. Foto: Heino Käos / Valgamaalane

Tartu maakohus lõpetas täna kriminaalkorras karistatud eksprefekti Aivar Otsalti kunagise alluva, endise ülemkomissari Marek Tiiratsi süüasja kohtuliku uurimise ning jätkab protsessi reedel kohtuvaidlusega.

Eelmisel nädalal alanud protsessil ei tunnistanud Lõuna prefektuuri korrakaitseosakonna liiklustalituse endine ülemkomissar, 37-aastane Tiirats end korduvas omastamises ning tulirelvade, laskemoona ja helisummutite ebaseaduslikus käitlemises süüdi, vahendas ERR Uudised.

Tiiratsi kaitsja vandeadvokaadi vanemabi Kalju Kutsari hinnangul on tema kaitsealusele esitatud süüdistus tõendamata ja põhjendamatu.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröri Margus Grossi süüdistuse kohaselt aitas Tiirats 2009. aastal omastamisele kaasa ning 2008. aastal omastas Lõuna prefektuuri sõidukite tankimiseks ettenähtud kütust ligi 5000 krooni väärtuses.

Lisaks süüdistab prokurör Tiiratsit 2008. ja 2009. aastal relvalubasid omamata kahe tulirelva ning nelja helisummuti ebaseaduslikus käitlemises ning 2008. aastal laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles