Üks teos läheb oksjonile nagu põrsas kotis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi näitas keskuse trepigaleriis oksjonitööde näitusel teiste teoste hulgas eelpakitud maali «Põrsas kotis», mille autor on Edward von Lõngus.
Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi näitas keskuse trepigaleriis oksjonitööde näitusel teiste teoste hulgas eelpakitud maali «Põrsas kotis», mille autor on Edward von Lõngus. Foto: Margus Ansu

Tänavakunsti täht Edward von Lõngus on saanud hakkama uue teoga, mis põhjustab elevust ja põnevust, kuid sedakorda mitte kuskil vabas õhus seinal, vaid hoopiski pakendatuna jõupaberisse ja nööriga kinni seotult.

Praegusel oksjonil on teiste kuulsuste kõrval esindatud oma töödega Kiwa. Nende hulgas on aastal 2013 tehtud «Spiegel im Spiegel», mis koosneb peeglist, peegeltähtedest ja puitraamist ning mille esiküljel on ingliskeelne laialt levinud ropp sõna. See on tänavuse oksjoni kõige kallim teos, alghind 1555 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles