Vana tudengielamu saab uue kuue

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügiseks saab Narva mnt 89 maja hoopis uue väljanägemise. Ülikoolil on plaan järgmistel aastatel jõuda remondiga ka maja sisemusse.
Sügiseks saab Narva mnt 89 maja hoopis uue väljanägemise. Ülikoolil on plaan järgmistel aastatel jõuda remondiga ka maja sisemusse. Foto: Kristjan Teedema

Seni Tartu ülikooli ühiselamutest ainsana remondita jäänud Narva mnt 89 hoone ei jää päris selliseks, nagu ta on praegu. Sügiseks saab maja osaliselt uue fassaadi ning plaanis on ka põhjalikum remont.

Kui ühe koha üür koos kommunaalmaksetega jääb keskmiselt 50 euro piiresse, siis 100 eurot terve toa eest on kesklinna kohta väga soodus. Suured huviliste hordid hoiabki praegu eemal üksnes see, et elamistingimused pole päris nüüdisaegsed. Süüa tegemas ja keha kergendamas tuleb käia koridori lõpus. Duši alla minekuks peab ette võtma teekonna keldrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles