Väike rinnamärk tähistab paljudele tehtud suurt tööd

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk ja Tiigi seltsimaja kultuuritöötaja Liidia Konsa (paremal) pälvisid eile maavanema pidulikul vastuvõtul teenetemärgi Tartumaa Kuldne Tammeoks. Kergejõustikutreener Anne Mägi (keskel) nimetati Tartumaa 2014. aasta Kultuuripärliks.
Klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk ja Tiigi seltsimaja kultuuritöötaja Liidia Konsa (paremal) pälvisid eile maavanema pidulikul vastuvõtul teenetemärgi Tartumaa Kuldne Tammeoks. Kergejõustikutreener Anne Mägi (keskel) nimetati Tartumaa 2014. aasta Kultuuripärliks. Foto: Kristjan Teedema

Kultuuritöötaja Liidia Konsa, klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk ja arst Andrei Sõritsa pälvisid Eesti vabariigi aastapäeval maavanema vastuvõtul teenetmärgi Tartumaa Kuldne Tammeoks. Tänusõnu jätkus teistelegi väärt tartumaalastele.

«Ega mul olegi pühade ajal aega kodus olla, sest minu töö ongi selline, nagu hobi,» ütles Liidia Konsa, kes on Tartumaal kultuuritööd teinud 1976. aastast. Alates 2001. aastast on ta ametis Tartu Tiigi seltsimajas ning kureerib koorimuusika, rahvatantsu ja puhkpillimuusika valdkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles