Jõulupuude hinnad pole tõusnud

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeriku ostukeskuse juures jõulupuid müüva Sirelin Strantsovi sõnul eelistavad eestlased harilikku kuuske.
Veeriku ostukeskuse juures jõulupuid müüva Sirelin Strantsovi sõnul eelistavad eestlased harilikku kuuske. Foto: Margus Ansu

Lõppenud nädalavahetusel alustati Tartu suuremate ostukeskuste juures jõulupuude müüki, nende hinnad pole eelmise aastaga võrreldes märkimisväärselt tõusnud.

Esimesena alustas Tartus jõulupuude müüki OÜ Artiston, kellel on linnas kümme müügikohta.  «Alustasime laupäeval ning alguse kohta läheb täitsa hästi,» lausus Veeriku ostukeskuse juures eile jõulupuid pakkunud Sirelin Strantsov. Ta märkis, et esimese nädalavahetusega müüdi Veerikul umbes paarkümmend puud.

Artistoni valikus on nelja liiki jõulupuid: harilik kuusk, serbia kuusk, hõbekuusk ehk torkav kuusk ning kaukaasia nulg. Ostjate rõõmuks pole jõulupuude hinnad tänavu tõusnud. «Jah, täpselt sama,» kinnitas Strantsov. Näiteks hariliku kuuse meeter maksab 10 eurot. Nulu ja torkava kuuse meeter on 15 eurot. Kõige kallim on serbia kuusk, mille meeter maksab 20 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles