Tartu Titans võitis hooaja viimase mängu lätlaste vastu

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Titans ja Tallinna Torm suvises mängus Riga Lions-i vastu aru pidamas.
Tartu Titans ja Tallinna Torm suvises mängus Riga Lions-i vastu aru pidamas. Foto: Erakogu
Tartu Titansi ja Tallinna Tormi ühistiim võitis Karksi-Nuias peetud kohtumise Riga Lionsi vastu 16:12.

Mäng oli väga tasavägine. Eestlased survestasid lätlasi, kes alguses andsid järgi, kuid siis leidsid endas uue jõu. Poolaeg lõppes seisuga 8:6 Eesti kasuks.

Neljandal veerandil läksid eestlased 16:6 juhtima, kuid kaitsemängija vea tõttu said lätlased touchdown-i kirja. Lõppskoor jäi 12:16 Eesti kasuks.

Titansi ja Tormi meeskonna eestvedaja Allan Rajavee tunnistab, et mõlema poole mäng oli ehitatud jooksutaktikale. «Mängujuhtide söödud lihtsalt ei jõudnud kohale. Kui tegemist on mänguga, kus kasutatakse palju jooksutaktikat, siis on see väga füüsiline ja agressiivne mäng, kus vahel võideldakse sentimeetrite pärast,» kirjeldas Rajavee.

Tema sõnul oli võit sedavõrd rõõmsam, et lätlaste pundis olid kaasas kaks valgevene mängijat, kelle tase oli ülejäänud meeskonnast silmanähtavalt parem.

Eestlaste kaitse töötas hästi, mängus prooviti uut 4-3 formatsioon.

«See teeb ainult rõõmu ja annab lootust järgmiseks hooajaks kui tõenäoliselt kohtume tugevamate vastastega,» sõnas Rajavee.

Pingelise kohtumise kõige väärtuslikumaks mängijaks kuulutati quarterback ehk mängujuht ja safety (kaitsemängija, kelle ülesanne on katta väljaku kõige sügavamat tsooni ja/või olla viimane kaitse jooksja vastu, kes on eespool asetsevad kaitsemängijad üle mänginud) Orm-Gregori Joost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles