Last aktusele sõidutanud emal tuvastati alkoholijoove

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Saar

Eile hommikul kella 9.40 paiku peatasid liikluspolitseinikud Tartu kesklinnas Jakobi tänaval kontrollimiseks Audi 100, mille roolist tabasid purjus naise, kelle kõrvalistmel oli ka tema laps, keda naine oli viimas esimese koolipäeva aktusele.

Politsei tegi eile hommikul linnas liiklusjärelvalvet ning märkas Jakobi tänaval sõiduautot Audi, millel oli registreerimisnumber paigaldatud esiklaasi taha. Korravalvurid pidasid kontrollimiseks sõiduki kinni ning juhiga suheldes tekkis politseinikel kahtlus, et juht võib olla alkoholi tarvitanud. Roolis olnud naisel tuvastati 1,4 promilli-suurune joove, mistõttu alustati tema suhtes menetlust.

Naise kõrval istus ka umbes 10-aastane laps, keda ema oli viimas kooli aktusele. Kuna ema kõrvaldati juhtimiselt, siis võeti ühendust lapse isaga, kes sõidutas koolilapse aktusele.

Lõunaprefektuurist öeldi, et juhtum on ilmekaks näiteks, kui ükskõikne võib üks ema olla oma lapse turvalisuse osas ning samas tekitada iseendast oht kõikidele teistele lastele ja lapsevanematele, kes koolialguspäeval linnas liiklemas olid.

Politsei on ka varasemalt sama sõiduauto juhtimiselt kõrvaldanud põhjusel, et naine oli alkoholi tarvitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles