Tartu olümpialootused saavad linnalt 15 000 eurot

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Tartu linn jagas tartlastest saavutussportlastele stipendiumideks kokku 15 000 eurot. Kuut sportlast toetab linn 1500 euroga ja kuut 1000 euroga.

Linnavalitsuse teatel määras toetused spordiekspertidest moodustatud seitsmeliikmeline komisjon. 1500 eurot otsustati määrata aerutajatele Kaarel Aluperele ja Tarmo Tootsile. Sama summa said ka sulgpallur Raul Must, kergejõustiklased Rasmus Mägi, Grit Šadeiko ja Leila Luik.

Stipendiumi 1000 eurot said kergejõustiklased Mari Klaup, Liina Luik, Maris Mägi ja Grete Udras ning suusatajad Karel Tammjärv ja Peeter Kümmel.

Stipendiumide määramisel võeti aluseks sportlaste tulemused eelmisel hooajal ja perspektiiv jõuda rahvusvahelistele tiitlivõistlustele ning seal edukalt esineda. Toetused makstakse välja ühekordsete stipendiumidena ning sportlased saavad seda kasutada oma treeningprotsessi parendamiseks, võistlustel käimiseks või spordivarustuse soetamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles