Kolmanda korruse rõdult kukkunu pääses kriimudega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõdu. Foto on illustreeriv.
Rõdu. Foto on illustreeriv. Foto: Ove Maidla

Tartus kukkus laupäeva varahommikul kolmanda korruse rõdult alla joobes mees, kes pääses väikeste marrastustega.

Lõuna prefektuuri teatel saabus laupäeva hommikul kella 5 paiku väljakutse Pikale tänavale, kus üks mees oli esmalt kukkunud kortermaja kolmanda korruse rõdult teisele ja prantsatanud sealt omakorda murule.

Sündmust pealt näinud ning politseid informeerinud inimene rääkis, et mees kukkus rõdult alla selg ees. Muru peal ajas mees end uuesti psüti, kloppis mullast puhtaks ning kõndis tagasi majja.

Sündmuskohale saabunud politsei ja meedikud sisenesid korterisse, kus oli aset leidnud suurem pidu. Kõikjal vedeles hulgaliselt erinevaid alkoholipudeleid. Köögis magas põrandal üks väsinud piduline, rõduga veel kaks napsist tukkujat. Ühel magajal oli pea mullane ja riided porised.

Politsei ajas mullase 27-aastase mehe üles. Mees rääkis, et läks rõdu peale suitsu tegema ja helistama, kuid kaotas tasakaalu ja kukkus teise korruse rõdule. Ka seal kaotas ta lõpuks tasakaalu ning maandus hoovis.

Meedikud vaatasid õnnelikult kukkunud mehe üle, osutasid talle esmaabi ning jätsid ta kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles