Tartu suusaklubi neiu tuli Eesti meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni 16-aastaste tütarlaste Eesti meistriks krooniti Stine Lise Truu Tartu suusaklubist.
Kuni 16-aastaste tütarlaste Eesti meistriks krooniti Stine Lise Truu Tartu suusaklubist. Foto: Erakogu

Põlvamaal Mammaste tervisespordikeskuses pühapäeval peetud murdmaasuusatamise Eesti noorte meistrivõistlustel selgusid MN16 ja MN18 vanuseklassi Eesti meistrid vabatehnikasprindis.

Kuni 16-aastaste tütarlaste Eesti meistriks tuli kvalifikatsioonis päeva teist aega näidanud Stine Lise Truu Tartu suusaklubist. Talle järgnesid kvalifikatsiooni kiireim Johanna Treier Serviti spordiklubist ja Mariel Merlii Pulles Karupesa teamist. Kokku oli selles vanuseklassis stardis 48 neidu.

Kaks aastat vanemate neidude seas läks esikoht Loviisa Leesile Nõmme spordiklubist, hõbemedal Seila Peekile SE Põhjakotkas Viljandist ja pronksmedal Kristiina Kresmerile CFC spordiklubist. Sama järjestus oli neidudel ka kvalifikatsioonisõidus.

M16 vanuseklassis olid kvalifaikatsiooni kiireimad Henri Roos ja Henri Ahtiäinen CFC spordiklubist. Neile järgnes Robert-Klen Mõistus Nõmme spordiklubist. Kvalifikatsiooni teise koha vahetas finaalis meistritiitli vastu Henri Ahtiäinen, hõbemedal klubikaaslasele Henri Roosile ja pronksmedal kvalifikatsioonis kaheksandat aega näidanud Ülenurme suusatajale Alvar Rattile. Kvalifikatsioonis osales 65 noormeest.

Kuni 18-aastaste noormeeste meistrimedalid jagasid pealinna suusaklubide esindajad. Meistrikuld Nõmme sporidklubi ridadesse kuuluvale Martin Lutsule, teise koha sõitis välja CFC spordiklubi esindav Andres Alvar Virkus ja kolmas oli võitja klubikaaslane, kvalifikatsiooni kiireim olnud Karl Erik Rabakukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles