Imre Vähi tuli klassikalise kulturismi MMil neljandaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ime Vähi paar päeva enne maailmameistrivõistlusi koduses jõusaalis.
Ime Vähi paar päeva enne maailmameistrivõistlusi koduses jõusaalis. Foto: Kristjan Teedema

Austrias peetud klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel saavutas tartlane Imre Vähi 175 - 180 cm meeste kategoorias neljanda koha.

Mees ise kinnitas Tartu Postimehele, et neljas koht oli tema jaoks maksimumilähedane tulemus ning endale etteheiteid tal ei ole. «Andsin kõva lahingu.»

Veel rääkis Vähi, et iga kategooria esikuuikust läks loosiga dopingukontrolli üks mees. «Esikolmiku mehed olid väga murelikud,» kirjeldas kulturist. «Eks see näitab selle spordiala olemust,» ohkas Vähi. Medalimeeste õnneks võttis dopingukontrolli suunduja palli kausist esimesena välja kuuenda koha mees, seega Vähil sarnaselt varasemate suurvõistlustega dopingukontrollis põrujate arvelt enam kohta parandada ei õnnestu.

Lisaks Vähile pääses 168 - 171 cm meeste kategoorias finaalvõistlusele ka Eesti noor tulevikulootus Peep Reinart. Tema piirdus finaali viimase ehk kuuenda kohaga, kuid arvestades tema noorust ja kogemusi on asjatundjate hinnangul tegemist väga tubli saavutusega. Vähiga samas kategoorias Võistlenud Taavi Merisalul finaali pääseda ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles