Topeltavarii teinud joobes noormees pages koos kaassõitjatega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes juht.
Joobes juht. Foto: Tiina Kõrtsini/ SL Õhtuleht.

Eile hommikul ühele autole riivamisi tagant sisse sõitnud purjus noormees sõitis mõni kilomeeter edasi kraavi ja pages siis koos kaassõitjatega autost, kuid kiirabi leidis seltskonna siiski üles.


Laupäeva hommikul kell 8.37 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Nõo vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 152. kilomeetril, kus sõiduauto Audi, mida juhtis alkoholijoobes 19-aastane Raimo, sõitis valesti valitud kiiruse tõttu riivamisi tagant otsa sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 40-aastane Urmas.

Lisaks möödus Audi Volkswagenist paremalt, sõites teepeenral, ja põgenes sündmuskohalt. Sama tee 155. kilomeetril sõitis Audi teelt välja kraavi ja autojuht ning kaasreisijad lahkusid sündmuskohalt.

Pool tundi hiljem toimetas kiirabi Elva linnast Audi juhi ja ühe kaasreisija Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda.

Lõuna prefektuuri politseinikud leidsid sõiduauto Audi A6 kraavist. Autost leiti ka rahakott koos dokumentidega ning nii saadi ühendust sõiduki omanikuga.

Selgus, et omanik oli andnud sõiduki tuttavale kasutada. Omaniku rahakott oli jäetud maha, et juhtida politseinike valedele jälgedele, märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina.

Seepeale võtsid politseinikud ühendust häirekeskusega, kust kinnitati, et arstiabi saamiseks pöördusid meedikute poole üks noormees ja neiu. Patrull sõitis Tartusse haigla juurde ootama, millal jõuab kiirabi koos avarii teinud noormehega Elvast kohale. Haigla juures tehti avarii põhjustanud juht lõpuks kindlaks.

Selgus, et autot juhtis alkoholijoobes 19-aastane noormees, kes jäeti haiglaravile. Kaasreisijad, 19-aastane noormees ja 18-aastane neiu, olid samuti alkoholijoobes.

Neiule osutati esmaabi ning lasti kodusele ravile. Noormehel vigastusi ei tuvastatud, kuid ta oli nii purjus, et tänavale teda samuti lubada ei saanud ning ta toimetati kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles