Tartumaalt ärandatakse järjest vanu Audisid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi logo.
Audi logo. Foto: AFP / Scanpix.

Sel kuul on Tartust ja Tartumaalt ärandatud juba kolm ligi paarikümne aasta vanust Audi 80. Neist kaks sõidukit on punast värvi ning üks hall. Hoolimata otsingutest ja teadetest massimeedias ei ole ühtegi sõidukit leitud.


Ööl vastu 30. märtsi varastati Elvast Nooruse tänava maja juurest punast värvi sõiduauto Audi 80 riikliku registrimärgiga 755 TER. Omanik hindas 1990. aastal toodetud sõiduki maksumuseks 20 000 krooni.



Möödunud pühapäeval, 28. märtsil läks Tartust Lõunakeskuse parklast kaduma halli värvi Audi 80 riikliku registreerimisnumbriga 534 TEJ. Sõiduki väljalaskeaasta on 1989. Lõuna prefektuuri teatel hindas omanik talle tekitatud kahju 12 000 kroonile.



18. märtsil läks Tartust Pikk tänavalt ühe maja eest kaduma punast värvi sõiduauto Audi 80, mille registreerimisnumber on 305 ASV. Selle vargusega tekitatud kahju hindas omanik 18 000 kroonile.



Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul võib kolme sarnase sõiduki varguse valguses öelda, et tegemist on ärandamiste lainega. Kui keegi märkab kirjeldatud sõidukeid või teab nende asukohta, on ta oodatud teatama sellest politsei lühinumbril 110.



Postimehele teadaolevalt on osadel Audi 80 mudelitel suur kütusepaak, mistõttu võivad nad olla atraktiivsed kütuseveoks Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles