Hooletu suitsetamise tõttu rippus inimese elu juuksekarva otsas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsetaja.
Suitsetaja. Foto: Caro / Scanpix

Põltsamaal päästeti eile põlevast majast naisterahvas. Lähemal uurimisel selgus, et suure tõenäosusega süütas põlengu sigaret.


Lõuna-Eesti päästekeskuse teatel saabus 18. jaanuaril kell 16.02 tulekahjuteade Põltsamaa linnast Kirde tänavalt. Pealtnägijate sõnul tuli elumaja aknast suitsu.



Päästjate saabumisel oli kuulda käivitunud suitsuanduri häiret ning välisuksest immitses suitsu. Kohe sisenesid päästetöötajad majja, kus põles diivan ning ruutmeetri ulatuses ka sein.



Ruumidest leiti naisterahvas, kes toimetati elamust välja ning anti kiirabi hoole alla. Tänu põlengu õigeaegsele avastamisele ning päästjate kiirele tegutsemisele jäid traagilisemad tagajärjed sündimata. Majas elanud mees sai hoonest välja iseseisvalt.



Tulekahju tagajärjel sai üks tuba vähesel määral suitsu- ja veekahjustusi. Päästetööde juhi sõnul põhjustas tulekahju voodis suitsetamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles