Tammeka võõrustab liiga liidreid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kell 19.30 vilistatakse Tamme staadionil pall mängu Tartu JK Tammeka ja Tallinna FC Levadia vahel. Eelmisel neljapäeval võõrsil jäid tartlased 0:2 alla, kuid koduväljakul püütakse suvisele kohtumisele sarnaselt liidrilt punkte võtta, seisab Tammeka koduleheküljel.

"Me kaotasime viimases mängus Levadiale 0:2, aga meil oli stabiilne ja hea kaitse ja Levadial polnud lihtne meie vastu skoori teha. Meil jäi samas puudu ründeteravusest, et väravavõimalusi luua ja homme peame seda parandama," rääkis Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher.

Levadia abitreener Indrek Zelinski sõnas, et laupäeval saadi Kadriorus Tammeka vastu raske, kuid teenitud võit ja et teisipäevase mängu eel pole vaja palju muuta, mängitakse sama formatsiooni ja taktikaga kui laupäeval.

Täna samal ajal võõrustab Tammeka naiskond Annelinna kunstmuruväljakul FC Levadia naiskonda.

Homme kell 19.30 mängivad Tamme staadionil esiliiga põhiturniiril Tammeka ja Levadia duubelmeeskonnad. Neljapäeval kohtuvad samas samuti esiliiga meeskonnad Tartu SK 10 ja Tallinna FC Flora II. FC Levadia II on tabelis hetkel teine, SK 10 neljas, Tammeka II viies ja FC Flora II kuues.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles