ERMis saab ise näituse teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERMi näitusemaja.
ERMi näitusemaja. Foto: Ove Maidla.

Eesti Rahva Muuseum kuulutab välja Oma Näituse konkursi, mille võitjad saavad teha ERMi näitusesaalis oma väljapaneku.

Konkurss on mõeldud neile, kes igapäevaselt muuseumitööga ei tegele. Nii eraisikud kui ka kodanikuühendused või organisatsioonid on oodatud esitama oma näituseideed, mille keskmes oleks linn, elu linnakeskkonnas või selle erinevad tahud tänapäeva Eestis.

Ideid saab esitada veebilehel www.erm.ee/omanaitus, vastu võetakse ka posti teel saadetud ning isiklikult kohale toodud näituseideid. Näitusekavandi esitamise tähtaeg on 10. mai 2013.

Kõigi võistluse reeglitele vastavate näituseideede hulgast valitakse välja kaks näitust. Üks võitja selgitatakse ideede avaliku hääletusega, kus igaüks saab kaasa rääkida, millist näitust ta ERMis näha tahaks. Avalik hääletus käib 13. maist 31. maini. Teise võitja valib välja muuseumi näitusekomisjon.

Oma Näituse konkursi avaliku hääletuse võitja näitus avatakse tänavu oktoobris ja näitusekomisjoni valitud näitus 2014. aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles