Medalisadu noorte sulgpalli meistrivõistlustel

, tartu@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Märtsi esimesel nädalavahetusel peeti Tallinnas Eesti noorte meistrivõistlused vanuseklassides U11–17.

Kolmekordseks võitjaks tuli U17-klassis Kristin Kuuba Nõo sulgpalliklubist. Kahekordseteks võitjateks said Karl Kert (U13, Triiton), Kati-Kreet Marran (U15, Nõo SK), Albert Tamm (U15, Nõo SK) ning Mihkel Laanes (U17, Triiton).

U17-klassis võitsid kõik esikohad Tartumaa sulgpallurid. Naisüksikmängus läks esikoht Kristin Kuubale, kelle finaalivastaseks oli Helina Rüütel (Nõo SK). Kolmanda koha sai Sale-Liis Teesalu (Triiton).

Meesüksikmängu esikolmikusse jõudsid Heiko Zoober (Triiton), Mihkel Laanes (Triiton) ja Mario Saunpere (Tallinna SK). Naispaarismängu võitsid Kuuba–Rüütel (Nõo SK), meespaarismängu Laanes (Triiton) – Saunpere (TSK) ning segapaarismängu Laanes–Kuuba.

U15-klassis tuli üllatuslikult viie mänguliigi meistritiitlist neli Nõo sulgpalliklubile. Naisüksikmängu võitis Kati-Kreet Marran (Nõo SK), teise koha sai Grete Pall (Triiton) ja kolmanda Hannaliina Piho (TÜASK). Meesüksikmängu võitis Marcus Lõo (Nõo SK), teise koha sai Daniel Juht (Pärnu SK) ja kolmanda Matis Kaart (Triiton).

Naispaarismängu võitsid Hannaliina Piho ja Edith Rästa (TÜ ASK), meespaarismängu Robert Joonas ja Albert Tamm (Nõo SK) ning segapaarismängu Nõo sulgpallurid Albert Tamm ja Kati-Kreet Marran.

U13-klassi kahekordseks võitjaks tuli Karl Kert (Triiton). Lisaks üksikmängule ei olnud talle tõsiseid vastaseid ka segapaarismängus, kus partneriks klubikaaslane Kaisa Leidik. Viimane võitis veel hõbemedali sama vanuseklassi üksikmängus.

U13-klassi poiste paarismängu võitsid Mikko Leo Selg (TÜASK) ja Hans-Kristjan Pilve (Pärnu), neidude paarismängu Karina Seero (Triiton) ja tallinlanna Mari Ann Karjus.

U11-klassi poistest võitis tallinlane Steven Pärnasalu, teine oli Rain Pärna, kolmas Artur Ajupov ja neljas Tauri Kilk, kõik kolm Triitonist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles