Rock läheb Šiauliai vastu ilmselt Neljubovita

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki mängija Ivan Neljubov.
Rocki mängija Ivan Neljubov. Foto: Margus Ansu

Eilses mängus Sakalai vastu hüppeliigest vigastanud Tartu Rocki keskmängija Ivan Neljubovi osalemine laupäevases kohtumises Šiauliaiga on suure küsimärgi all ja võib selguda alles vahetult enne mängu.

Rocki mänedžeri Meelis Pastaku sõnul oli Neljubovi seis pärast eilset mängu suhteliselt kehv, kuid tema osalemine sõltub sellest, kui kiiresti toimub. «Ma olen näinud väga erinevaid momente. Mõni tuleb sellisest vigastusest kiiresti ja üsna lihtsalt välja, mõni väga raskelt,» sõnas Pastak.

Ka Rocki füsioterapeut Martin Vahimets ütles, et vigastus on tõsisem kui alguses tundus ning eilse seisuga ta laupäeval kaasa ei löö. «Ta ei kukkunud kellegi teise jala peale, vaid läks palli hankima ja kuidagi see jalg kehvasti jäi. Praegu võtame mitte päev korraga, vaid isegi kahe tunni kaupa,» lausus Vahimets.

Päris sada protsenti Neljubovi kõrvalejäämist Vahimetsa sõnul siiski veel öelda ei saa. «Jah, igasugu imesid juhtub, hoian tal silma peab. Kui ta teeb kõik nii nagu öeldakse, siis võib kõike juhtuda. Mida vähem kõndida, seda parem. Teeme mõned harjutused ja äärmuslikul juhul paneme valuvaigistid ka sisse,» rääkis Vahimets

Umbes samasugune vigastus juhtus Ivan Neljubovil ka möödunud nädalal Raplas, kuid siis oli ta juba ülejärgmine päev platsis. Rocki kohtumine Šiauliaiga algab TÜ spordihoones laupäeval kell 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles