Tammeka proovib sel nädalal uusi mängijaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Eesti poisid trenni tegid, üritas jalgpalliagent Babak Afshar telefonitsi välja selgitada, kus asuvad kaks bosnialast.
Kui Eesti poisid trenni tegid, üritas jalgpalliagent Babak Afshar telefonitsi välja selgitada, kus asuvad kaks bosnialast. Foto: Kristjan Teedema

Eesti jalgpalli meistriliigasse küll püsima jäänud, kuid praegu peatreenerita Tartu JK Tammeka katsetab sel nädalal uusi võimalikke mängumehi.

Eile trennis osalenud mängijatest kolm on U19 koondislased ja kandsid tänavu Pärnu linnameeskonna särki. Robert Kirss on käinud katsetamas nii Floras, Levadias kui Nõmme Kaljus. Peale tema on Tartus proovimas ka Tauno Tekko ja Albert Anissimov.

Kaarel Kaarlimäe mängis lõppenud hooajal Vändras. Väravavaht Kaido Koppel on meistritiitli saanud Nõmme Kalju nimekirjas ning üks proovija on Tartustki.

Algse plaani järgi pidi treeningul olema ka kaks bos­nia­last, kuid kui aeg käes, selgus, et sportlased polnud veel Eestissegi jõudnud.

Klubi mänedžer Veiko Soo rääkis, et kaugelt tulijates ei saa tihtipeale kindel olla, kas nad üldse kohale jõuavad või lähevad poolelt teelt tagasi. «Loodan, et ei ole nii hull lugu, aga kord juhtus küll, et üks horvaat keeldus külma tõttu välja astumast ning paari päeva pärast sõitiski minema,» sõnas ta.

Praegused kuus mängijat osalevad treeningutel terve selle nädala. Jaanuaris on aga oodata veel välismaiseid proovijaid. Fänniportaali toetantam­mekat.eu andmetel võivad need olla prantsuse, saksa ja horvaatia juurtega sportlased. Soo sõnul jäi osa mehi sel nädalal tulemata isiklikel põhjustel.

Vutiportaal soccernet.ee kirjutas, et kuluaarides on perspektiivikaid Pärnu noormehi juba mõnda aega seostatud mitmesuguste meistriliiga klubidega.

Kirss ja Tekko osalesid ka U19 koondise sügisestes EMi valikmängudes, kus just Tekko kahe tabamuse toel õnnestus noortekoondisel alistada Fääri saarte noored 2:1.

Peatreenerit klubil praegu ei ole, kuid silmapiiril on mõned kandidaadid, kellega läbirääkimised pooleli. Senikaua juhendab treeninguid eelmist hooaega peatreenerina alustanud, kuid hiljem abitreeneri ja mängijana jätkanud Kristjan Tiirik.

Katsenädalat on Tartusse jälgima sõitnud ka jalgpalliagent ja Tammeka presidendi Jane Afshari abikaasa Babak Afshar. Soo arvas, et kuigi kõik on alles lahtine, annab uute mängijate katsetamine kindlasti aimu, mis saab edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles