Ministeerium otsib Tartu kunstimuuseumile direktorit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kunstimuuseum ehk nn viltune maja.
Tartu kunstimuuseum ehk nn viltune maja. Foto: Margus Ansu

Kultuuriministeerium kuulutas praeguse direktori ametiaja lõppemise tõttu välja konkursi Tartu kunstimuuseumi direktori ametikoha täitmiseks. Direktor valitakse ametisse kuni viieks aastaks, ametiaeg algab 14. märtsil 2013.

Muuseumi direktor vastutab muuseumi igapäevase töö ja strateegilise juhtimise eest. Tähtis ülesanne on muuseumi sisulise ning majandustegevuse lühi- ja pikaajaline planeerimine ning kavandatu elluviimine.

Kandideerimise eelduseks on muuseumi- ja kunstivaldkonna tundmine, riiklikult tunnustatud kõrgharidus, varasem juhtimise kogemus, hea suhtlemis- ja väljendusoskus, samuti hea algatus- ja analüüsivõime ning vähemalt ühe võõrkeele valdamine. Kasuks tuleb kunstiprojektide kureerimise ja rahvusvahelise koostöö kogemus.

Ametikohale kandideerijal tuleb kultuuriministeeriumile esitada 15. oktoobriks motiveeritud avaldus, elulookirjeldus, kõrgharidust tõendava dokumendi koopia ning tegevuskava Tartu kunstimuuseumi arenguks aastatel 2013–2017.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles